Space travel 1960s

Rymdfarkoster har alltid varit fräcka, all den kraften, tekniken och futuristiska designen. Jag gillar mer de gamla rymdraketerna från 60-talet. Saturn V är ju den mest kända eftersom det var med den modellen som USA lyckades åka till månen med. Det är rätt sjukt att något som byggdes på 1960-talet fortfarande är det mest kraftfulla som människan någonsin har byggt, eller vad sägs om 190 miljoner hästkrafter! Jag hyllar därför Saturn V awesomness med en GIF-animation.

Space craft launch

Consider Donating

At mgulin.com we celebrate creativity! We especially love providing free content to stimulate all children in their creativity. Everyone should be able to get the opportunity to create and play. Your donation helps us continue to work with our endavor, bringing free paper crafts to everyone.

Donate

widget-2c

Join the mailing list to have every new post delivered to your email inbox. Every subscriber gets a FREE bundle of paper Crafts including Star Wars jumping jacks and more!

       

Leave a Comment