golden age heroes flat icons

Golden Age Superheroes Ikoner

Jag har alltid gillat serietidningskaraktärerna från tidsperioden som man brukar benämna  Golden Age of comics. Perioder brukar avgränsas till det sena 1930-talet fram till tidigt 50-tal. Speciellt gillar jag karaktärerna från 40-talet. Karaktärer som Captain America, Bucky, Human Torch och många fler föddes under denna era,  och det som är häftigt är att dessa karaktärer fortfarande är enormt populärera.

Visst de har utvecklas en hel del från att vart Nazi-Tyskland största gissel till mer mångbottnade karaktärer men i mycket är det fortfarande de figurer som serieskaparna tog fram under brinnande världskrig. Dessa figurer har som sagt givit mig mycket grym läsning, därför ville jag hylla dom med några ikoner/avatarer.

Marvel Golden age

Zing Zang's Fantastical Zoo

Read the story – Create an adventure

The book has a whole set of wonderful free printable paper toys including the main characters, animals, vehicles and scenes. Download the free paper play set now!

widget-2c

Join the mailing list to have every new post delivered to your email inbox. Every subscriber gets a FREE bundle of paper Crafts including Star Wars jumping jacks and more!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *