Detaljer från Tintin – Det sönderslagna örat

Ett av mina favoritalbum gällande Tintin är hel klart Det sönderslagna örat. Det är som bekant ett klassiskt äventyr med jakt på en diamant, mord, en tokig revolutionär och en papegoja…som sagt den innehåller allt ett underhållande äventyr ska innehålla. Därför blir min tredje detaljstudie av just detta album. 

Tintin the broken ear

Consider Donating

At mgulin.com we celebrate creativity! We especially love providing free content to stimulate all children in their creativity. Everyone should be able to get the opportunity to create and play. Your donation helps us continue to work with our endavor, bringing free paper crafts to everyone.

Donate

widget-2c

Join the mailing list to have every new post delivered to your email inbox. Every subscriber gets a FREE bundle of paper Crafts including Star Wars jumping jacks and more!

       

Leave a Comment