p51 vector

P-51 Mustang ”Cadillac of the Sky”

P-51 som introducerades under andra världskriget och har sedan dess funnits i många varianter. Planet har blivit en klassiker bl.a. p.g.a av den här scenen från filmen Empire of the Sun. Har alltid gillat designen av det här planet, så jag satte ihop en illustration. Prints, klockor, muggar etc. är tillgängliga via min shop på society 6.

Fortsätt läsa P-51 Mustang ”Cadillac of the Sky”

Rocket favor box printable

Printable Rocket Favor Box

Raketer och rymden är ett tacksamt tema för fest och kalas. Här har jag satt ihop en Rocket favor box som passar perfekt för barnkalas! Enkel att sätta ihop och sedan fylla med godis eller något liknande. Boxen är helt gratis, så det är bara att ladda ner via länken nedan.

Fortsätt läsa Printable Rocket Favor Box

ivanhoe-characters

Knights of Ivanhoe

Under jul och nyår är det gott om traditoner, så även inom TV-program. Vi har ju Kalle Ankas jul m.fl. En tradition som har funnits mer eller mindre sedan 1982 är filmen/tv-serien Ivanhoe som sänds i Sverige på nyårsdagen. Kanske inte filmiskt mästerverk men den har onekligen sin charm om än något pojkaktig. Filmens extravaganta rustningarna och kläder tyckte jag var häftiga, i alla fall när man var en pojke. De har fortfarande en viss flärd, därför satte jag ihop dessa fem hjälmar och sköldar från några filmens huvudrollsinnehavare.

Fortsätt läsa Knights of Ivanhoe

Batman jumping jack

Batman goes Jumping Jack

Dags för en ny superhjälte i serien Super hero jumping jack. Den här gången blir det Gothams väktare – Batman! Vill du ha en egen Batman jumping jack så är det bara att ladda ner mallen till figuren nedan. Sen är det bara att klippa ut och sätta ihop!

Fortsätt läsa Batman goes Jumping Jack

ghostbusters

Who you gonna call… Ghostbusters!

Ghostbusters filmerna är två klassiker i mina ögon. Karaktärerna har ju haft en rad inkarnationer i form av spelfilmer, tecknade filmer, tv-spel och serietidningar. Har satt ihop min tolkning av de fyra klassiska karaktärerna Egon Spengler, Peter Venkman, Winston Zeddemore och Ray Stantz. Det gröna och slemmiga spöket Slimer fick också vara med på ett hörn. Tryck, muggar, klockor och en rad andra artiklar finns tillgängliga på Society 6.

Fortsätt läsa Who you gonna call… Ghostbusters!