black widow jumping jack puppet

Superhero Black Widow goes Jumping Jack

Dags för ytterligare en superhjälte goes jumping jack. Det började bli lite grabbigt bland sprattelgubbarna, så därför tyckte jag det var dags för en tjej. Det blir ingen mindre än Black Widow!

Vill du ha en egen Black Widow jumping jack så är det bara att ladda ner mallen till figuren nedan. Sen är det bara att klippa ut och sätta ihop!

Läs mer

spacecraft

Space travel 1960s

Rymdfarkoster har alltid varit fräcka, all den kraften, tekniken och futuristiska designen. Jag gillar mer de gamla rymdraketerna från 60-talet. Saturn V är ju den mest kända eftersom det var med den modellen som USA lyckades åka till månen med. Det är rätt sjukt att något som byggdes på 1960-talet fortfarande är det mest kraftfulla som människan någonsin har byggt, eller vad sägs om 190 miljoner hästkrafter! Jag hyllar därför Saturn V awesomness med en GIF-animation.

Läs mer

byggnader i göteborg

Stiliserade byggnader i Göteborg

Göteborg är en stad med många intressanta byggnader, jag utmanade mig själv lite genom att välja nio stycken och sedan försöka illustrera dom så stiliserat som möjligt. Det är inte helt lätt att med så få linjer och detaljer som möjligt skapa något som man sedan ska kunna känna igen som några av Göteborgs framträdande byggnader men jag är ändå rätt nöjd med resultatet.

Läs mer

The Grand budapest hotel

The Grand Budapest Hotel

Såg Wes Andersons nya film häromveckan, The Grand Budapest Hotel. Kan rekommendera den varmt. Wes Andersson kan verkligen det där med att skapa en unik värld i sina filmer. Han har verkligen ett öga för detaljer och det är kanske också därför filmer blir så bra. Var tvungen att skapa en liten hyllning till filmen då jag verkligen tyckte om formspråket och alla detaljer.

Läs mer

Magnum -PI Illustration

Magnum P.I. – Hyllning till en av mina favorit-tvserier

För er som inte känner till tv-serien Magnum P.I. så var det en tv-serie som gick under 80-talet. Handlingen i korthet var att Tomas Magnum (spelad av Tom Selleck) var en privatdetektiv som togs sig an diverse uppdrag från en rad olika klienter, ibland lyckades han lösa fallet men det gick aldrig smärtfritt.

Läs mer