DIY paper game control card

Gratis DIY Game Control kort

Dags för lite papperspyssel igen! Det kan ibland vara svårt att hitta det där kortet som passar till rätt tillfälle och person. Känner du någon som gillar att spela spel på dator eller konsol som t ex Nintendo, playstation eller Xbox? Då har du det perfekta kortet här, helt gratis. Allt du behöver är en skrivare, papper och lim sen har alla förutsättningar för ett grymt kort!

Läs mer

Printable Birthday Bus

Gratis DIY Happy Birthday Bus – Pappersfigur

Är det dags att fira någons födelsedag snart? Då har jag en perfekt freebie för dig. Istället för att ge bort ett traditionellt ”grattis på födelsedagen kort” så kan du fira genom en födelsedagsbuss. Den är helt gratis och det enda du behöver göra är att ladda ner filen nedan. Sedan är det bara att skriva ut sätta ihop och ge bort!

Läs mer

t-rex paper puppet

Gratis Dino DIY T-Rex – Pappersfigur

Den mest kända blad alla dionsarier är nog Tyrannosaurus Rex eller T-Rex som den också kallas. Den porträtteras ofta som ett stort farligt monster. Här har du möjlighet att ladda ner en lite mindre skräckinjagande version av T-rex, helt gratis! Allt du behöver är en printer, papper och lim.

Sen kan du eller dina barn låta fantasin flöda och färglägga din dinosaurie precis som ni vill ha den!

Läs mer

Teenage Mutant Ninja Turtles Jumping Jack

Teenage Mutant Ninja Turtles – Jumping Jacks

I dagarna hade den nya Teenage Mutant Ninja Turtles premiär.  Så vad kan passa bättre än hela gänget av the turtles som sprattelgubbar eller jumping jacks. Det är bara att ladda ner filen nedan så har du Michelangelo, Leonardo, Donatello och Raphael färdiga att klippa ut och sätta ihop, Cowabunga dude!

Läs mer