Supehero coloring

Superhero Jumping Jacks – Coloring edition

För att uppmuntra till barns (och vuxnas) kreativitet lanserar jag versioner av Superhero jumping jacks som man kan färglägga i vilka färger man vill. I filen så hittar du versioner av Spider-man, Iron Man och Captain America. Det är bara att ladda ner och låta kreativiteten flöda!

Fortsätt läsa Superhero Jumping Jacks – Coloring edition

The royal tenenbaums

The Royal Tenenbaums and friends T-shirt

En av mina favoritfilmer är The Royal Tenenbaums. Jag är ett stort fan av Wes Andersons övriga filmer men The Royal Tenenbaums är ,enligt mig, den bästa. Därför gjorde jag den här hyllningen till de underbara karaktärerna från filmen. T-shirt, samt övriga produkter hittar ni på Society 6.

Fortsätt läsa The Royal Tenenbaums and friends T-shirt

p51 vector

P-51 Mustang ”Cadillac of the Sky”

P-51 som introducerades under andra världskriget och har sedan dess funnits i många varianter. Planet har blivit en klassiker bl.a. p.g.a av den här scenen från filmen Empire of the Sun. Har alltid gillat designen av det här planet, så jag satte ihop en illustration. Prints, klockor, muggar etc. är tillgängliga via min shop på society 6.

Fortsätt läsa P-51 Mustang ”Cadillac of the Sky”

Rocket favor box printable

Printable Rocket Favor Box

Raketer och rymden är ett tacksamt tema för fest och kalas. Här har jag satt ihop en Rocket favor box som passar perfekt för barnkalas! Enkel att sätta ihop och sedan fylla med godis eller något liknande. Boxen är helt gratis, så det är bara att ladda ner via länken nedan.

Fortsätt läsa Printable Rocket Favor Box

ivanhoe-characters

Knights of Ivanhoe

Under jul och nyår är det gott om traditoner, så även inom TV-program. Vi har ju Kalle Ankas jul m.fl. En tradition som har funnits mer eller mindre sedan 1982 är filmen/tv-serien Ivanhoe som sänds i Sverige på nyårsdagen. Kanske inte filmiskt mästerverk men den har onekligen sin charm om än något pojkaktig. Filmens extravaganta rustningarna och kläder tyckte jag var häftiga, i alla fall när man var en pojke. De har fortfarande en viss flärd, därför satte jag ihop dessa fem hjälmar och sköldar från några filmens huvudrollsinnehavare.

Fortsätt läsa Knights of Ivanhoe