paper-craft-bundle-free

Gå med i epost lista – få gratis paper crafts bundle

Vad kan du förvänta dig av min epost lista

Jag lägger regelbundet upp nytt innehåll på min blogg bestående av freebies, illustrationer och inspiration. Paper Crafts är huvudinnehållet och de flesta av de freebies jag postar består av utskrivbara PDF-filer. Allt du behöver är en skrivare, sax och lite lim, och du och dina vänner kan skapa alla möjliga saker.widget-2c

Fortsätt läsa Gå med i epost lista – få gratis paper crafts bundle

matrix-of-leadership

Transformers Robots in disguise

Har snöat in en del på ett av mina favoritprogram och leksaker från barndomen – Transformers. Det är något med de där robotarnas stil och grafiska design som fortfarande tilltalar mig. Storyn från den animerade 80-tals tv-serien minns jag som riktigt bra och jag älskade verkligen alla olika karaktärerna. Läste att Hasbro inte var helt förberedda på att franchisen skulle hålla så länge, det hörde inte till det vanliga att en animerad tv-serie höll på i fyra säsonger. Leksakerna sålde i massor också. Till och med en långfilm kom 1986, detta var alltså innan Michael Bay filmerna som jag tycker är sådär bra faktiskt.

Fortsätt läsa Transformers Robots in disguise

Supehero coloring

Superhero Jumping Jacks – Coloring edition

För att uppmuntra till barns (och vuxnas) kreativitet lanserar jag versioner av Superhero jumping jacks som man kan färglägga i vilka färger man vill. I filen så hittar du versioner av Spider-man, Iron Man och Captain America. Det är bara att ladda ner och låta kreativiteten flöda!

Fortsätt läsa Superhero Jumping Jacks – Coloring edition

The royal tenenbaums

The Royal Tenenbaums and friends T-shirt

En av mina favoritfilmer är The Royal Tenenbaums. Jag är ett stort fan av Wes Andersons övriga filmer men The Royal Tenenbaums är ,enligt mig, den bästa. Därför gjorde jag den här hyllningen till de underbara karaktärerna från filmen. T-shirt, samt övriga produkter hittar ni på Society 6.

Fortsätt läsa The Royal Tenenbaums and friends T-shirt

p51 vector

P-51 Mustang ”Cadillac of the Sky”

P-51 som introducerades under andra världskriget och har sedan dess funnits i många varianter. Planet har blivit en klassiker bl.a. p.g.a av den här scenen från filmen Empire of the Sun. Har alltid gillat designen av det här planet, så jag satte ihop en illustration. Prints, klockor, muggar etc. är tillgängliga via min shop på society 6.

Fortsätt läsa P-51 Mustang ”Cadillac of the Sky”