Hill valley through time

Back to the future – Hill Valley x4

Mång har väl drömt om att resa i tiden och uppleva framtiden eller det förgångna. Filmerna Back to the future undersöker precis detta tema där Marty Mcfly reser fram och tillbaka inom tidspannet 1885-2015. Centralt i filmerna är staden Hill Valley, många roliga detaljer visas i de tre filmerna som utvecklingen av Domstolsbyggnaden eller det lokala fiket. Jag har skapat min hyllning till Hill Valley där man kan följa de centrala byggnadernas olika skepnader. Konsttryck och andra produkter hittar du i min society6 shop.

Fortsätt läsa Back to the future – Hill Valley x4

santa claus puppet

DIY Santa Claus paper puppet

Julen är en tid för pyssel. Vad kan vara mer passande än en jultomten som presenterar presenter. Det är precis vad jag skapat här. DIY Santa Claus paper puppet. Under presenten kan du gömma något roligt eller varför inte lite godis. Ladda bara ner filen nedan, sedan är det bara att skriva ut, klippa ut och sätta ihop. Så vad väntar du på börja med jul pyssel!

Fortsätt läsa DIY Santa Claus paper puppet

backtofutureitems

Back to the future – Essential items

Året 2015 är ett viktigt år i filmtrilogin Back to the future. Det är året som Doc och Marty (Jennifer är också med på ett hörn) åker till till ”framtiden”. Och nu är vi här, allt blev väl inte riktigt som filmmakarna förutspådde, inga hoverboards än till exempel och flygande bilarna lyser med sin frånvaro. Filmerna är i alla fall en av mina favoriter, detaljerna i manus och prylarna som finns med är helt klart mästerligt utförda. Vad behöver man då för att lyckas med sin tidsresa. Jag har samlat några av de mest väsentliga sakerna från första filmen i en illustration. Konsttryck, t-shirt och andra produkter finns i min society6 shop.

Fortsätt läsa Back to the future – Essential items

homealone

Home Alone Christmas

Filmen Home Alone är en riktig julklassiker. Förutom Kevin, hans familj och skurkarna the Wet bandits så spelar familjens hus en stor roll i filmen. Jag har därför dragit inspiration från det fantastiska huset och skapat det här konsttrycket.

Vad kan vara bättre att få julstämningen att infinna sig än detta!?Konsttryck och andra produkter finns som vanligt i min society6 shop. ”Merry Christmas, Ya Filthy Animal!”

Fortsätt läsa Home Alone Christmas

office-space

My stapler – Office space

Filmen Office Space är en riktig klassiker.  En rad klassiska scener och karaktärer återfinns i filmen. En av de mest minnesvärda är helt klart Milton Waddams. Hans patetiska tillvaro i kontorslandskapet skapade en rad klassiska ögonblick. Hans käraste ägodel på kontoret är hans Swingline häftapparat som den sliskiga chefen såklart lägger vantarna på . Jag har skapat en hyllning till Milton och hans häftapparat. T-shirt, tryck och andra produkter hittar du i min society6 shop.

Fortsätt läsa My stapler – Office space