halloween-funpack

Halloween DIY Party Fun Pack

Halloween närmar sig och många dekorerar sitt hem i samband med högtiden eller när man har halloween fest. Här har du ett paket som du kan använda vare sig du bara vill dekorera ditt hem eller om du ska ordna med halloween fest. Paket innehåller placeringskort, vimplar och figurer.

Läs mer

Superhero gift boxes

Gratis DIY Superhero Gift box

Superhjältar är populärare än någonsin, kanske speciellt hos barnen. Varför inte göra ditt barn extra glad och kombinera superhjältar med något gott som godis. Precis det kan du göra med de här superhjälte presentaskarna. Helt gratis att ladda ner och kommer i skepnaderna Spiderman, Iron Man och Captain America. Bara klippa ut och sätta ihop och sedan fylla dom med något gott!

Läs mer

place card medieval knights

Placeringskort med medeltida riddare

Kanske du ska ha en tillställning med ett ridderligt tema eller kanske du bara känner för att ha en medeltida riddare som presenterar ditt namn. Vilket motiv du än må ha så har du ett grymt och annorlunda placeringskort här! Helt gratis att skriva ut och använda hur månger som helst. Riddaren finns i två färger,  blå och rosa.

Läs mer

DIY paper game control card

Gratis DIY Game Control kort

Dags för lite papperspyssel igen! Det kan ibland vara svårt att hitta det där kortet som passar till rätt tillfälle och person. Känner du någon som gillar att spela spel på dator eller konsol som t ex Nintendo, playstation eller Xbox? Då har du det perfekta kortet här, helt gratis. Allt du behöver är en skrivare, papper och lim sen har alla förutsättningar för ett grymt kort!

Läs mer