backtofutureitems

Back to the future – Essential items

Året 2015 är ett viktigt år i filmtrilogin Back to the future. Det är året som Doc och Marty (Jennifer är också med på ett hörn) åker till till ”framtiden”. Och nu är vi här, allt blev väl inte riktigt som filmmakarna förutspådde, inga hoverboards än till exempel och flygande bilarna lyser med sin frånvaro. Filmerna är i alla fall en av mina favoriter, detaljerna i manus och prylarna som finns med är helt klart mästerligt utförda. Vad behöver man då för att lyckas med sin tidsresa. Jag har samlat några av de mest väsentliga sakerna från första filmen i en illustration. Konsttryck, t-shirt och andra produkter finns i min society6 shop.

Fortsätt läsa Back to the future – Essential items

homealone

Home Alone Christmas

Filmen Home Alone är en riktig julklassiker. Förutom Kevin, hans familj och skurkarna the Wet bandits så spelar familjens hus en stor roll i filmen. Jag har därför dragit inspiration från det fantastiska huset och skapat det här konsttrycket.

Vad kan vara bättre att få julstämningen att infinna sig än detta!?Konsttryck och andra produkter finns som vanligt i min society6 shop. ”Merry Christmas, Ya Filthy Animal!”

Fortsätt läsa Home Alone Christmas

office-space

My stapler – Office space

Filmen Office Space är en riktig klassiker.  En rad klassiska scener och karaktärer återfinns i filmen. En av de mest minnesvärda är helt klart Milton Waddams. Hans patetiska tillvaro i kontorslandskapet skapade en rad klassiska ögonblick. Hans käraste ägodel på kontoret är hans Swingline häftapparat som den sliskiga chefen såklart lägger vantarna på . Jag har skapat en hyllning till Milton och hans häftapparat. T-shirt, tryck och andra produkter hittar du i min society6 shop.

Fortsätt läsa My stapler – Office space

ming

Ming the merciless

Flash Gordon är en klassisk serietidning och även liten av en kultklassiker när det gäller film. En av karaktärer är den skoningslösa Ming som är skurken och Flash Gordons ärkefiende. I Kultklassikern från 1980-talet så porträtteras Ming av skådespelaren Max Von Sydow. Han gör en väldigt bra tolkning och det är främst hans tolkning som jag gör en liten hyllning till här. T-shirt, tryck och andra produkter hittar du i min society6 shop.

Fortsätt läsa Ming the merciless

super-mario

Super Mario Bros. paper puppets

Nintendos legendariska spel Super Mario Bros. fyller 30 år. Det firar jag med två jumping jacks, Super Mario och hans bror Luigi. Det är bara att ladda ner, skriva ut, klippa ut och sätta ihop. Du får dessutom versioner som du kan färglägga i vilka färger som du vill.

Fortsätt läsa Super Mario Bros. paper puppets