calculus

The Seal of Prof. Calculus

Året 1944 introducerades världen till den underbara karaktären Professor Kalkyl upp i Tintin äventyret Rackham den rödes skatt. Sedan dess har han kanske blivit den mest kände vetenskapsmannen efter Albert Einstein. Hans uppfinningar sträcker sig alltifrån Klädborstar maskiner (fungerade inte så bra ) till rymdraketer som åker till månen och tillbaka.

Fortsätt läsa The Seal of Prof. Calculus

the flash paper puppet

The Flash goes Jumping Jack

Vem kan springa runt världen på några sekunder? Jo…The Flash såklart! Superhjälten har verkligen fått ett uppsving de senare år och han har fått den uppmärksamhet som en så cool hjälte förtjänar. Vill du ha en egen supersnabb Jumping Jack? Ladda ner den via länken nedan.

Fortsätt läsa The Flash goes Jumping Jack

polaroid-camera-card

Skapa ditt egna Polaroidkamera kort

Letar du efter ett roligt kort att säga något speciellt till den där speciella någon? Varför inte vara lite kreativ och sätta ihop något personligt, som det här polaroidkamera kortet. Med hjälp av sax, lim och papper skapar du ett riktigt roligt kort! Använd den för födelsedagar eller bara för att säga att någon är awesome! Du kan även skriva ditt personliga meddelande på Polaroid.

Fortsätt läsa Skapa ditt egna Polaroidkamera kort

paper-craft-bundle-free

Gå med i epost lista – få gratis paper crafts bundle

Vad kan du förvänta dig av min epost lista

Jag lägger regelbundet upp nytt innehåll på min blogg bestående av freebies, illustrationer och inspiration. Paper Crafts är huvudinnehållet och de flesta av de freebies jag postar består av utskrivbara PDF-filer. Allt du behöver är en skrivare, sax och lite lim, och du och dina vänner kan skapa alla möjliga saker.widget-2c

Fortsätt läsa Gå med i epost lista – få gratis paper crafts bundle

matrix-of-leadership

Transformers Robots in disguise

Har snöat in en del på ett av mina favoritprogram och leksaker från barndomen – Transformers. Det är något med de där robotarnas stil och grafiska design som fortfarande tilltalar mig. Storyn från den animerade 80-tals tv-serien minns jag som riktigt bra och jag älskade verkligen alla olika karaktärerna. Läste att Hasbro inte var helt förberedda på att franchisen skulle hålla så länge, det hörde inte till det vanliga att en animerad tv-serie höll på i fyra säsonger. Leksakerna sålde i massor också. Till och med en långfilm kom 1986, detta var alltså innan Michael Bay filmerna som jag tycker är sådär bra faktiskt.

Fortsätt läsa Transformers Robots in disguise