Doctor Doom

Superheroes get all the attention!

Superhjältar i all ära men vad skulle dessa hjältar vara utan superskurkar. Vad är Daredevil utan hans Kingpin, Spindelmannen utan Green Goblin Superman utan Lex Luthor.

Satte ihop dessa tre små animationerna för att ge lite cred åt dessa hårt arbetande Superskurkar som genom sitt slit ger underhållning och spännande äventyr till oss som läser och tittar. Dessa skurkar kanske inte är de mest kända, men i serietidningsvärlden är de bland de mest hårdföra.. Thanos, Annihilus och Doctor Doom.

Fortsätt läsa Superheroes get all the attention!

superman puppet

It’s a bird…it’s a plane…it’s Superman Jumping Jack

Kanske den mest kända av alla superhjältar är Superman. Hans styrka och känsla för rättvisa har inspirerat många sedan han först uppenbarade sig i serietidningarna. Vill du ha en superstark Superman i form av en jumping jack så kan du ladda ner filen nedan och sedan klippa ut och sätta ihop figuren. Det finns även en version som du kan färglägga i de färger som du gillar.

Fortsätt läsa It’s a bird…it’s a plane…it’s Superman Jumping Jack

calculus

The Seal of Prof. Calculus

Året 1944 introducerades världen till den underbara karaktären Professor Kalkyl upp i Tintin äventyret Rackham den rödes skatt. Sedan dess har han kanske blivit den mest kände vetenskapsmannen efter Albert Einstein. Hans uppfinningar sträcker sig alltifrån Klädborstar maskiner (fungerade inte så bra ) till rymdraketer som åker till månen och tillbaka.

Fortsätt läsa The Seal of Prof. Calculus

the flash paper puppet

The Flash goes Jumping Jack

Vem kan springa runt världen på några sekunder? Jo…The Flash såklart! Superhjälten har verkligen fått ett uppsving de senare år och han har fått den uppmärksamhet som en så cool hjälte förtjänar. Vill du ha en egen supersnabb Jumping Jack? Ladda ner den via länken nedan.

Fortsätt läsa The Flash goes Jumping Jack

polaroid-camera-card

Skapa ditt egna Polaroidkamera kort

Letar du efter ett roligt kort att säga något speciellt till den där speciella någon? Varför inte vara lite kreativ och sätta ihop något personligt, som det här polaroidkamera kortet. Med hjälp av sax, lim och papper skapar du ett riktigt roligt kort! Använd den för födelsedagar eller bara för att säga att någon är awesome! Du kan även skriva ditt personliga meddelande på Polaroid.

Fortsätt läsa Skapa ditt egna Polaroidkamera kort