Batman jumping jack

Batman goes Jumping Jack

Dags för en ny superhjälte i serien Super hero jumping jack. Den här gången blir det Gothams väktare – Batman! Vill du ha en egen Batman jumping jack så är det bara att ladda ner mallen till figuren nedan. Sen är det bara att klippa ut och sätta ihop!

Fortsätt läsa Batman goes Jumping Jack

ghostbusters

Who you gonna call… Ghostbusters!

Ghostbusters filmerna är två klassiker i mina ögon. Karaktärerna har ju haft en rad inkarnationer i form av spelfilmer, tecknade filmer, tv-spel och serietidningar. Har satt ihop min tolkning av de fyra klassiska karaktärerna Egon Spengler, Peter Venkman, Winston Zeddemore och Ray Stantz. Det gröna och slemmiga spöket Slimer fick också vara med på ett hörn. Tryck, muggar, klockor och en rad andra artiklar finns tillgängliga på Society 6.

Fortsätt läsa Who you gonna call… Ghostbusters!

Baymax Big Hero 6

Big hero 6 – Baymax Jumping Jacks

Den nya och roliga animerade superhjältefilmen Big Hero 6 är en ny film från Disney. Big Hero 6 utspelar sig i den fiktiva japanska staden San Fransokyo, och handlar om underbarnet Hiro Hamada och hans robot Baymax, tillsammans slåss de mot skurkar som har kapat Hiros microrobots för att använda i ont syfte.

Fortsätt läsa Big hero 6 – Baymax Jumping Jacks

Christmas tag

DIY Julklappsadresser

Julen närmar sig och snart är det dags att slå in alla paketen. Papper, snören och etiketter eller jul adresser är självklara när det är dags för inslagning. Jag satte ihop 6 stycken färgglada och juliga jul adresser som du kan använda dig av, de är helt gratis och allt du behöver är att ladda ner filen och sen skriva ut och klippa till. Adresserna lämpar sig bäst på lite tjockare papper 170 g/ och uppåt.

Fortsätt läsa DIY Julklappsadresser

halloween-funpack

Halloween DIY Party Fun Pack

Halloween närmar sig och många dekorerar sitt hem i samband med högtiden eller när man har halloween fest. Här har du ett paket som du kan använda vare sig du bara vill dekorera ditt hem eller om du ska ordna med halloween fest. Paket innehåller placeringskort, vimplar och figurer.

Fortsätt läsa Halloween DIY Party Fun Pack

Superhero gift boxes

Gratis DIY Superhero Gift box

Superhjältar är populärare än någonsin, kanske speciellt hos barnen. Varför inte göra ditt barn extra glad och kombinera superhjältar med något gott som godis. Precis det kan du göra med de här superhjälte presentaskarna. Helt gratis att ladda ner och kommer i skepnaderna Spiderman, Iron Man och Captain America. Bara klippa ut och sätta ihop och sedan fylla dom med något gott!

Fortsätt läsa Gratis DIY Superhero Gift box