chewbacca

Chewbacca goes jumping jack

Chewbacca är helt klart en av de mest udda och roliga figurerna från Star Wars. En två meter lång hårig varelse som, så vitt jag vet inte säger ett enda ord som man kan förstå under alla filmer. Han Solo och de andra i filmen förstår vad han säger men för oss andra låter det mest som ahhhww. Men han är cool så vad kan vara bättre än en Chewie jumping jack. Det är bara att ladda ner filen, klippa ut och sätta ihop, eller som Chewie skulle ha sagt; AHHHHHWWW!

Fortsätt läsa Chewbacca goes jumping jack

hoverboard

Hoverboard 2015

Filmen Back to the future 2 utspelar sig delvis i ”framtiden”.  Det var framtiden när filmen gjordes 1989, men nu är ju året 2015 redan här, det är kul att kolla vilka prylar som de trodde skulle finnas tillgängliga vid det här laget. Tyvärr så har vi inte flygande bilar eller självtorkande jackor. Inte heller hoverboards finns tillgängliga.  Så i väntan på att du ska kunna sväva med din hoverboard så kan du alltid skaffa en grym t-shirt! Finns att köpa på society6. Fortsätt läsa Hoverboard 2015

Ninja turles coloring

Ninja Turtles Jumping Jacks – Coloring Edition

Cowabunga dude! Nu kan du ladda ner Teenage Mutant Ninja Turtles jumping Jacks i versioner som du kan färglägga med dina egna valda färger. Ladda ner Michelangelo och resten av grabbarna och låt kreativiteten flöda!

Fortsätt läsa Ninja Turtles Jumping Jacks – Coloring Edition

Doctor Doom

Superheroes get all the attention!

Superhjältar i all ära men vad skulle dessa hjältar vara utan superskurkar. Vad är Daredevil utan hans Kingpin, Spindelmannen utan Green Goblin Superman utan Lex Luthor.

Satte ihop dessa tre små animationerna för att ge lite cred åt dessa hårt arbetande Superskurkar som genom sitt slit ger underhållning och spännande äventyr till oss som läser och tittar. Dessa skurkar kanske inte är de mest kända, men i serietidningsvärlden är de bland de mest hårdföra.. Thanos, Annihilus och Doctor Doom.

Fortsätt läsa Superheroes get all the attention!

superman puppet

It’s a bird…it’s a plane…it’s Superman Jumping Jack

Kanske den mest kända av alla superhjältar är Superman. Hans styrka och känsla för rättvisa har inspirerat många sedan han först uppenbarade sig i serietidningarna. Vill du ha en superstark Superman i form av en jumping jack så kan du ladda ner filen nedan och sedan klippa ut och sätta ihop figuren. Det finns även en version som du kan färglägga i de färger som du gillar.

Fortsätt läsa It’s a bird…it’s a plane…it’s Superman Jumping Jack